facebookyoutube

Κοπτικά με κωνικούς κοπτήρες Kennametal τύπου Kenclaw και Milclaw

Κοπτικά με κωνικούς κοπτήρες Kennametal τύπου Kenclaw και Milclaw

Τα κοπτικά Kenclaw™ είναι ιδανικά για διάτρηση μαλακών έως ημίσκληρων σχηματισμών. Αποτελούν την καλύτερη επιλογή για χαλαρούς σχηματισμούς στους οποίους εναλλάσσονται στρώσεις μαλακής άργιλου και αμμώδων πετρωμάτων ή σκληρού σχιστόλιθου και στους οποίους ένας συμβατικός κοπτήρας πτερυγίων απαιτεί υπερβάσεις στην εφαρμοζόμενη ροπή στρέψης ή αδυνατεί να διατρήσει. Τα κοπτικά Kenclaw™ διατίθενται σε διαμέτρους κοπής από 3.1/2” (90mm) to 24” (610mm). Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορες παραλλαγές ώστε να λειτουργούν ως πολυβάθμιοι διευρυντήρες γεωτρήσεων, ως οδηγοί άλλων κοπτικών κλπ.

Τα κοπτικά Milclaw ™ διαθέτουν τριγωνικό και βαθμιδωτό σώμα που παρέχει καλύτερη υποστήριξη των κωνικών κοπτήρων που φέρει στους σκληρότερους σχηματισμούς. Τα κοπτικά Milclaw ™ διατίθενται σε διαμέτρους κοπής από 6.1/2” (165mm) έως 24” (610mm) και είναι καταλληλότεροι για γεωτρήσεις μέτριων μαλακών έως ημίσκληρων πετρωμάτων.

Τα βασικά πλεονεκτήματα των κοπτικών Kenclaw™ είναι:

Τα βασικά πλεονεκτήματα των κοπτικών Milclaw™ επιπρόσθετα των ανωτέρω είναι:

Και οι δύο τύποι κοπτήρων μπορούν να κατασκευαστούν βάση τις ανάγκες του πελάτη και να διαθέτουν π.χ. αρσενικό ή θηλυκό σπείρωμα, θέση κλειδιού ή να φέρουν τροποποιήσεις από τις βασικές εκδόσεις στις επιλογές του πιλοτικού κοπτικού ή του μοντέλου του κωνικού κοπτήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες
κατεβάστε το σχετικό τεχνικό έντυπο.