facebookyoutube

Αρίδες (κοχλιομεταφορείς)

Αρίδες (κοχλιομεταφορείς) ELEBOR

Οι αρίδες και τα διάφορα εξαρτήματα κατασκευάζονται από πρώτη ύλη χάλυβα υψηλής ποιότητας.

Οι συνδέσεις των αρίδων (προσαρμογές σύνδεσης) είναι συνήθως εξάγωνες προκειμένου να επιτυγχάνεται εύκολη και γρήγορη σύνδεση και αποσύνδεση και ταυτόχρονα να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη δυνατή αντοχή. Κατόπιν ζητήσεως, αντί των εξάγωνων συνδέσεων μπορούν να κατασκευαστούν αρίδες με συνδέσεις σπειρωμάτων. Όλες οι συνδέσεις κατασκευάζονται από υψηλής αντοχής χάλυβες που έχουν υποστεί βαφή και επαναφορά. Τα σπειρώματα υποβάλλονται σε θερμική κατεργασία για αύξηση της αντοχής τους.

Οι συγκολλήσεις των άκρων στο σώμα των αρίδων γίνεται με αυτογενή συγκόλληση για την επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής αντοχής στις επιβαλλόμενες ροπές στρέψεως. Κατόπιν ζητήσεως, τα ελικοειδή ελάσματα των αρίδων μπορεί να διαθέτουν εξωτερικές ζώνες προστασίας για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πρόσδοση μεγάλης αντιτριβικής αντοχής.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των αρίδων είναι :

Η γκάμα του εξοπλισμού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία κοπτικών κεφαλών για όλους του τύπους πετρωμάτων και εδαφών για διατρήσεις από Ø90 έως και Ø1450 mm. Οι κοπτικές κεφαλές κατατάσσονται βάση κλίμακας 6 κλάσεων κατηγοριοποίησης εδαφών κατά DIN 18300 για εύκολη επιλογή του καταλληλότερου τύπου. Η γκάμα περιλαμβάνει από απλές κοπτικές κεφαλές, όπως π.χ. τύπου «Ουράς ψαριού» για μαλακά πετρώματα, έως και ειδικού σχεδιασμού κεφαλές βράχου με αντικαθιστώμενους κωνικούς κοπτήρες καρβιδίου για απαιτητικές εφαρμογές και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η γκάμα του εξπολισμού κοχλιομεταφορέων συμπληρώνεται από:

Για περισσότερες πληροφορίες
κατεβάστε το σχετικό τεχνικό έντυπο.