facebookyoutube

Σύστημα αερισμού EVS σηράγγων και μεταλλείων

Σύστημα αερισμού EVS σηράγγων και μεταλλείων

Σύστημα αερισμού EVS σηράγγων και μεταλλείων

Η ΕΛΕΒΟΡ Α.Ε.Β.Ε. ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Σουηδικού οίκου EOL Ventsystem AB προσφέρει τη πλήρη γκάμα συστημάτων αερισμού EVS για σήραγγες και μεταλλεία καθώς επίσης και τις υπηρεσίες των μηχανικών αερισμού της EOL.

Η EOL Ventsystem μέσω της ΕΛΕΒΟΡ Α.Ε.Β.Ε. παρέχει πλήρη υποστήριξη συστημάτων αερισμού που περιλαμβάνει τα ειδικά σχεδιασμένα συστήματα αερισμού EVS καθώς επίσης και τις υπηρεσίες υπολογισμού και σχεδιασμού των έμπειρων μηχανικών αερισμού της EOL Ventsystem. Έτσι το σύστημα EVS είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που μπορεί να περιλαμβάνει το σχεδιασμό, αξονικούς ανεμιστήρες, διασκορπιστήρες, σιγαστήρες, ρυθμιστές συχνότητας, εύκαμπτους αεραγωγούς, θύρες σφραγίσεως και άλλα εξαρτήματα.

Οι ανεμιστήρες EVS είναι σχεδιασμένοι με πρωταρχική επιδίωξη τη υψηλή απόδοση με ταυτόχρονη αξιόπιστη λειτουργία σε όλων των ειδών τις συνθήκες λειτουργίας.

Οι ανεμιστήρες EVS είναι σχεδιασμένοι με γνώμονα τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των έργων σηραγγοποιίας και τη μεταλλευτική, και τα συστήματα αερισμού προσαρμόζονται ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών με όσο το δυνατόν βέλτιστο τρόπο. Το σύστημα EVS μπορεί να διαστασιολογηθεί βάσει το ειδικών αναγκών κάθε έργου αερισμού.

Οι ανεμιστήρες EVS φέρουν το ειδικά σχεδιασμένο κλιμακωτά επεκτεινόμενο σύστημα πλαισίου που επιτρέπει την προσθήκη ή αφαίρεση ανεμιστήρων ή σιγαστήρων από ένα πολλαπλό σειριακό σύστημα αερισμού και τη δημιουργία μικρότερων αυτόνομων μονάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες
κατεβάστε το σχετικό τεχνικό έντυπο.