facebookyoutube

Υδρομαστευτικά αυλακωτά ελάσματα DURVIDRAIN με γεωϋφασμα

Υδρομαστευτικά αυλακωτά ελάσματα DURVIDRAIN με γεωϋφασμα

Υδρομαστευτικά αυλακωτά ελάσματα DURVIDRAIN με γεωϋφασμα

Το DURVIDRAIN® είναι ένα γεωσύνθετο έλασμα κατάλληλο για επίλυση προβλημάτων αποστράγγισης και στεγάνωσης κατασκευών σκυροδέματος, υπογείων έργων και άλλων τεχνικών κατασκευών.

Το DURVIDRAIN® είναι ένα σύνθετο προϊόν σε μορφή φύλλων αποτελούμενο από ένα αυλακωτό και συμπαγές έλασμα DURVINIL® PVC το οποίο στην πλευρά των καναλιών που σχηματίζουν οι αυλακώσεις φέρει φίλτρο γεωϋφάσματος TNT πολυπροπυλενίου. Το έλασμα DURVINIL® PVC μπορεί να είναι και διάτρητο αντί αδιάτρητου που είναι η standard μορφή του προϊόντος.

Τα φύλλα DURVIDRAIN® τοποθετούνται εξωτερικά τοιχίων σκυροδέματος ή στα πέδιλα κατασκευών συλλέγοντας και μεταφέροντας το νερό σε άλλο δίκτυο αποστράγγισης. Το DURVIDRAIN® ουσιαστικά αποτρέπει στο νερό να έρθει σε επαφή με το σκυρόδεμα, παρέχοντας έτσι προστασία και επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής της κατασκευής. Ταυτόχρονα, το DURVIDRAIN® περιορίζει αποτελεσματικά την αναπτυσσόμενη υδροστατική πίεση που ασκείται στην κατασκευή με παρόμοια ευεργετική δράση.

Συνήθεις εφαρμογές του DURVIDRAIN® είναι θεμέλια κατασκευών, υπόγεια κτιρίων, τοιχία αντιστήριξης, σήραγγες, αναχώματα, roof-gardens, γήπεδα ποδοσφαίρου κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες
κατεβάστε το σχετικό τεχνικό έντυπο.