facebookyoutube

Σωλήνες κλισιομέτρου ABS ELEBOR 60 & 70

Σωλήνες κλισιομέτρου ABS ELEBOR 60 & 70

Σωλήνες κλισιομέτρου ELEBOR κατασκευασμένοι από ABS

Τα κλισιομετρικά συστήματα χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό ενδεχόμενων πλευρικών μετακινήσεων εδαφών ή κατασκευών. Τα κλισιμόμετρα μπορούν να ανιχνεύσουν τη κατεύθυνση, το βάθος και μέγεθος το μέγεθος των μετακινήσεων καθώς και το ρυθμό με τον οποίο αυτές διαδίδονται.

Τα κλισιόμετρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανίχνευση μετακινήσεων στα θεμέλια ή εκατέρωθεν φραγμάτων. Μπορούν επίσης να προσδιορίσουν τις κάμψεις και ροπές που αναπτύσσονται σε ην κάμψη και ροπή τοιχίων αντιστήριξης εφοδιάζοντας τους σχεδιαστές με τα απαραίτητα δεδομένα προκυμμένου να εξασφαλίσουν τη σταθερότητα του τοιχίου. Ομοίως, τα κλισιομέτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανιχνεύσουν μετακινήσεις του εδάφους γειτονικά σε κατασκευές σκυροδέματος και κτιρίων.

Τα κλισιομετρικά συστήματα αποτελούνται από:

Σωλήνες κλισιομέτρου ELEBOR κατασκευασμένοι από ABS

Οι σωλήνες κλισιομέτρου μπορούν να πακτωθούν σε γεωτρήσεις στο έδαφος, να χυτευτούν εντός κατασκευών σκυροδέματος ή να συνδεθούν με άλλο τρόπο στο κατασκεύασμα που πρόκειται να παρακολουθήσουν.
Οι σωλήνες έχουν ειδική γεωμετρία διατομής που διαθέτει 4 αύλακες σε θέσεις τέτοιες ώστε να βρίσκονται σε ορθή γωνία μεταξύ τους. Οι αύλακες των σωλήνων ευθυγραμμίζονται τέλεια μεταξύ τους ακόμα και στην περιοχή των συνδέσεων και επιτρέπουν την ελεύθερη κάθοδο της κλισιομετρικής τορπίλης και την απροβλημάτιστη κύλιση των τροχών της.

Σωλήνες κλισιομέτρου ELEBOR κατασκευασμένοι από ABS

Οι σωλήνες κλισιομέτρου ELEBOR παράγονται από πρωτογενές ABS (Ακρυλονιτρίλιο Βουταδιένιο Στυρένιο), το οποίο υπερτερεί έναντι άλλων υλικών κατασκευής όπως το PVC και το αλουμίνιο. Το ABS είναι ανθεκτικότερο στο πέρασμα του χρόνου σε διάφορα είδη ενεμάτων, εδαφών ή υπόγειων υδάτων σε αντίθεση με σωλήνες αλουμινίου. Ταυτόχρονα, το ABS είναι στιβαρότερο και διατηρεί το σχήμα και ευκαμψία του σε ένα ευρύτερο θερμοκρασιακό φάσμα σε σχέση με σωλήνες από πλαστικό PVC.

Πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά:

 

Για περισσότερες πληροφορίες
κατεβάστε το σχετικό τεχνικό έντυπο.