facebookyoutube

Κάλτσες ενεμάτωσης ELEBAR Grout Socks

Κάλτσες ενεμάτωσης ELEBAR Grout Socks

Η κάλτσα ενέματος ELEBAR™ Grout Perfo Sock παράγεται από ένα ειδικά σχεδιασμένο γεωϋφασμα και συγκρατεί το ένεμα περιμετρικά του κοχλία ή του αγκυρίου αποτρέποντας τη διαφυγή του στο περιβάλλον. Η κάλτσα ενέματος εξασφαλίζει την απαραίτητη ποσότητα ενέματος πάκτωσης εντός του διατρήματος ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή απόδοση του αγκυρίου.

Οι κάλτσες ενέματος ELEBAR™ Grout Perfo Socks διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό και ύφανση που τις καθιστά μερικώς διαπερατές από το ένεμα, επιτρέποντας την μερική διάχυση του ενέματος στο περιβάλλον και ταυτόχρονα τη διόγκωσή τους στο σχήμα του διατρήματος και σκλήρυνση του ενέματος. Οι κάλτσες ενέματος είναι ιδιαιτέρως χρήσιμες σε εφαρμογές αγκύρωσης όπου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ανεξέλεκτης διαφυγής ενέματος όπως π.χ. σε κατακερματισμένα πετρώματα ή σε διαπερατές λιθοδομές. Δοκιμές έχουν δείξει ότι η συνάφεια στη διεπιφάνεια ενέματος και τοιχωμάτων του διατρήματος δεν επηρεάζεται από την παρουσία της κάλτσας.

Οι κάλτσες ενέματος ELEBAR™ Grout Perfo Socks είναι ιδιαιτέρως ελαστικές. Η σωληνοειδής, νευρώδης ενισχυμένη ύφανση της κάλτσας επιτρέπει την διόγκωσή της έως και 500%. Για παράδειγμα το μοντέλο των 70mm (S07) είναι ικανό να διογκωθεί έως και τα περίπου 500mm.
Οι κάλτσες ενέματος ELEBAR™ Grout Perfo Socks διατίθεται σε εκδόσεις μονής ύφανσης (τύπος S) ή διπλής ύφανσης (τύπος D) και διατίθενται σε ρολά των 50m ή σε άλλα μήκη κατόπιν παραγγελίας.

Για περισσότερες πληροφορίες
κατεβάστε το σχετικό τεχνικό έντυπο.