facebookyoutube

Στελέχη για διατρήσεις D.T.H.

Η ΕΛΕΒΟΡ διαθέτει μια πλήρη σειρά στελεχών κατάλληλων για διατρήσεις με ενδοδιατρηματικές αερόσφυρες (DTH) αλλά και για περιστροφικές γεωτρήσεις.

Τόσο τα άκρα αλλά και το σώμα είναι κατασκευασμένα από χάλυβες υψηλών αντοχών. Τα άκρα των στελεχών κατασκευάζονται από χάλυβα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής στη μηχανική καταπόνηση και φθορά και επιπρόσθετα υποβάλλονται σε θερμική κατεργασία για περαιτέρω αύξηση της αντοχής των σπειρωμάτων στη φθορά. Το χαλύβδινο σώμα μπορεί να διαθέτει μικρό πάχος τοιχωμάτων για ελαχιστοποίηση του συνολικού βάρους της διατρητικής στήλης ώστε τα στελέχη να μπορούν να διαχειριστούν και από γεωτρύπανα μικρής ανυψωτικής ικανότητας.

Τα άκρα των στελεχών συγκολλούνται αυτογενώς στο σωληνωτό σώμα. Με την μέθοδο της αυτογενούς συγκολλήσεως, η συγκόλληση επιτυγχάνεται σε ατομικό επίπεδο με τη θερμότητα που παράγεται από την τριβή και ταυτόχρονη πίεση που ασκείται μεταξύ του σώματος και των άκρων. Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή αντοχή στην ζώνη της συγκόλλησης. Επιπρόσθετα, η μέθοδος επιτρέπει τη συγκόλληση διαφορετικών υλικών, δύνοντας τη δυνατότητα χρήσης διαφορετικών χαλύβων για το σώμα και για τα άκρα.

Για περισσότερες πληροφορίες
κατεβάστε το σχετικό τεχνικό έντυπο.