facebookyoutube

Super Maxbit (SMB) σύστημα διάτρησης υπερκειμένων

Super Maxbit (SMB) σύστημα διάτρησης υπερκειμένων

Super Maxbit (SMB) σύστημα διάτρησης υπερκειμένων

Το σύστημα Super Maxbit (SMB) είναι μία οικονομική λύση για διάτρηση και ταυτόχρονη σωλήνωση χαλαρών υπερκείμενων εδαφών.

Ανάλογα του μεγέθους, το ειδικό κοπτικό SMB διαθέτει δύο ή τρία πτερύγια τα οποία στην εκτεταμένη θέση λειτουργίας δημιουργούν μια επίπεδη επιφάνεια κοπής. Αυτό το μοναδικό σχέδιο μονοεπίπεδης επιφάνειας κοπής συνιστά τη βασική διαφορά του συστήματος από τα έκκεντρα συστήματα του ανταγωνισμού και προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα κατά τη διάτρηση καθώς επίσης συμβάλει στην επίτευξη μεγάλων ταχυτήτων διάτρησης συγκρινόμενες με αυτές των συμβατικών κοπτικών DTH. Λόγω του μονοεπίπεδου σχέδιου του μετώπου κοπής και των λιγότερων εξαρτημάτων που απαρτίζουν το κοπτικό SMB, το σύστημα φθείρεται συγκριτικά με βραδύτερους ρυθμούς απ’ ότι τα έκκεντρα κοπτικά τα οποία είναι επιρρεπή σε ανομοιόμορφη και γρήγορη φθορά.

Το σύστημα λειτουργεί αξιόπιστα όπως έχει αποδείξει η πολυετής χρήση του και οι διαδικασίες έκτασης και κλεισίματος των πτερυγίων επιτυγχάνεται απροβλημάτιστα σε κάθε διάτρηση.

Δείτε το video παρουσίασης του συστήματος : www.youtube.com/watch

Για περισσότερες πληροφορίες
κατεβάστε το σχετικό τεχνικό έντυπο.