facebookyoutube

SV πνευματικά/υδραυλικά packers

SV πνευματικά/υδραυλικά packers

ELEBOR SV πνευματικά/υδραυλικά packers

Τα  διογκούμενα πνευματικά/υδραυλικά packers της σειράς SV της ΕΛΕΒΟΡ Α.Ε.Β.Ε. είναι σχεδιασμένα και κατάλληλα για κάθε πιθανή εφαρμογή στην οποία απαιτείται η σφράγιση διατρημάτων ή γεωτρήσεων και ταυτόχρονα είναι απαραίτητη η πρόσβαση στην απομονωμένη περιοχή.

Οι κυριότερες εφαρμογές των διογκούμενων packer είναι:

Υδρογεωλογικές έρευνες

Γεωτεχνικά και υπόγεια έργα και έργα πολιτικού μηχανικού

Η σειρά διογκούμενων packer SV υψηλών πιέσεων διαθέτει ένα νέο και καινοτόμο σχεδιασμό. Η αγκύρωση του διογκούμενου ελαστικού στοιχείου στις μεταλλικές φλάντζες έχει επανασχεδιαστεί σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις. Με τον νέο σχεδιασμό επιτυγχάνεται καλύτερη πρόσφυση μεταξύ ελαστικού χιτωνίου και μεταλλικών δακτυλίων που εξασφαλίζει τις καλύτερες επιδόσεις.

Τα διογκούμενα packer SV διατίθενται σε δύο εκδόσεις, (α) τη σειρά SVF που διαθέτει μόνιμο μη αντικαθιστώμενο ελαστικό χιτώνιο και (β) την έκδοση SVR που αποτελεί την επαγγελματική σειρά με αντικαθιστώμενο ελαστικό χιτώνιο.

Όλα τα εκτιθέμενα μεταλλικά μέρη είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Το διογκούμενο χιτώνιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ελαστική γόμα ενισχυμένη με πολλαπλές στρώσεις μεταλλικών πλεγμάτων. Επιπρόσθετα, ειδικοί μεταλλικοί δακτύλιοι έχουν ενσωματωθεί μέσα στο σώμα του χιτωνίου επιτρέποντας την επιβολή μεγαλύτερων πιέσεων και επίτευξη μεγαλύτερων διαμέτρων σφράγισης.

Η γκάμα μεγεθών περιλαμβάνει μονά, διπλά και συστήματα πολλαπλών packers. Όλα τα μέρη που συνθέτουν τα packers διατίθενται και μεμονωμένα ως ανταλλακτικά.

Ειδική κατασκευή packers είναι δυνατή κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Για περισσότερες πληροφορίες
κατεβάστε το σχετικό τεχνικό έντυπο.