facebookyoutube

Εύκαμπτος αεραγωγός ELEBOR

Εύκαμπτος αεραγωγός ELEBOR

Εύκαμπτος αεραγωγός ELEBOR

Ο εύκαμπτος αεραγωγός χρησιμοποιείται για την προσαγωγή καθαρού αέρα σε υποκατασκευή σήραγγες, υπόγεια έργα και μεταλλεία.

Ο αεραγωγός ELEBOR κατασκευάζεται από πολυεστερικό ύφασμα με επικάλυψη από PVC, το οποίο χαρακτηρίζεται από χαμηλό βάρος, υψηλή αντοχή, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ελαστικό και εύκολο στη μεταχείριση.

Τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιηθεί σημαντική έρευνα για την εξέλιξη της ποιότητας του υφάσματος του αεραγωγού με στόχο την ελαχιστοποίηση της αξονικής επιμήκυνσης. Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής, είναι ότι σήμερα ο αεραγωγός ELEBOR επιδεικνύει εκτός των προαναφερθέντων ιδιοτήτων και εξαιρετικά χαμηλή αξονική επιμήκυνση. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός ιδιοτήτων καθιστά τον εύκαμπτο αεραγωγό ELEBOR , αεραγωγό εξαιρετικής ευθυγραμμίας.

Η ευθυγραμμία του αεραγωγού προσφέρει σημαντική μείωση στην απαιτούμενη ισχύ του ανεμιστήρα και περιορίζει την ανάγκη για χρήση ανεμιστήρων υποστήριξης, προσφέροντας σημαντική οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας και βελτιωμένη απόδοση του συστήματος αερισμού. Επίσης, η μεγάλη ευθυγραμμία του αεραγωγού είναι πολύ σημαντική σε εγκαταστάσεις αερισμού δύο-δρόμων.

Η ακτινική ελαστικότητα του αεραγωγού έχει κατάλληλα προσαρμοστεί για την απορρόφηση των απότομων επιμηκύνσεων που λαμβάνουν χώρα κατά την εκκίνηση των ανεμιστήρων και κατά την ανατίναξη εκρηκτικών.

Διατίθενται διάφορες ποιότητες αεραγωγού και σε εκδόσεις που πληρούν τις σχετικές με επιβράδυνση καύσεως προδιαγραφές.

Στη βασική έκδοση, ο εύκαμπτος αεραγωγός ELEBOR διατίθεται στα παρακάτω μεγέθη:

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.