facebookyoutube

Δικτυωτά πλαίσια

Δικτυωτά πλαίσια

Δικτυωτά πλαίσια

Τεχνογνωσία στη σηραγγοποιία…

Παγκόσμια αναγνώριση!

Η ΕΛΕΒΟΡ Α.Ε.Β.Ε. διαθέτει στην αγορά δικτυωτά πλαίσια υποστήλωσης σηράγγων κατασκευής του φημισμένου οίκου Bochumer Eisenhütte Heintzmann. Η τεχνογνωσία και εμπειρία της Bochumer Eisenhütte Heintzmann που έχει αποκτηθεί από στη μεταλλευτική με την εφεύρεση και ανάπτυξη των παραμορφώσιμων προφίλ TH, έχει εμπλουτίσει τη γνώση και τεχνολογία στην παραγωγή δικτυωτών πλαισίων υποστήλωσης.

Στις αρχές τη δεκαετίας του ’80, τα δικτυωτά πλαίσια και ειδικά αυτά που απαρτίζονται από 3 ράβδους έτυχαν ανάπτυξης στην μοντέρνα σηραγγοποιϊα. Τα δικτυωτά πλαίσια μαζί με τα προφίλ TH και GI αποτελούν σήμερα τη σύγχρονη τεχνική υποστήλωσης σε συνδυασμό με το εκτοξευόμενο σκυρόδεμα.

Με τον σχεδιασμό του «ισχυρού κύματος», η Bochumer Eisenhütte Heintzmann έχει αναπτύξει ένα δικτυωτό πλαίσιο το οποίο έχει εδραιωθεί σε έργα σηραγγοποιίας. Το διεθνώς αναγνωρισμένο δικτυωτό πλαίσιο της Bochumer Eisenhütte Heintzmann βασίζεται σε έναν έγκυρο στατικό υπολογισμό που λαμβάνει υπόψη όλα τα στοιχεία της δικτυωτής κατασκευής και αποτελεί ένα καλά δοκιμασμένο και αξιολογημένο σύστημα.

Οι συνδετήρες, τα επιμέρους μέρη, οι κοχλίες και τα παξιμάδια συνεργάζονται μεταξύ τους και πληρούν τις απαιτήσεις του DS 853 (οδηγίες των Γερμανικών Σιδηροδρόμων Deutsche Bahn AG).

Για περισσότερες πληροφορίες
κατεβάστε το σχετικό τεχνικό έντυπο.