facebookyoutube

Ρομποτικού Βραχίονα

Ρομποτικού Βραχίονα

Το τροχιστικό ρομποτικού βραχίονα (RAG) αποτελεί την ναυαρχίδα των τροχιστικών μηχανημάτων.

Το λειτουργικό σύστημα και οι μηχανισμοί που διαθέτει είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε το τροχιστικό μηχάνημα να ανταποκρίνεται στις τυπικές απαιτήσεις μιας παραγωγικής μονάδας. Η χαλύβδινη κατασκευή έχει επανασχεδιαστεί με χρήση χάλυβα βαρέος τύπου. Αρκετές από τις λειτουργίες έχουν βελτιωθεί προκειμένου το τροχιστικό να γίνει ακόμα χρηστικότερο. Το λειτουργικό του συστήματος παρέχει πλήρη πληροφόρηση στο χειριστή και διευκολύνει τις διαδικασίες συντήρησης και τη λειτουργία του τροχιστικού. Η τράπεζα συγκράτησης των κοπτικών έχει δύο προ-ρυθμισμένες γωνίες που επιτρέπουν στο χειριστή να αλλάζει τη γωνία τροχίσματος με το πάτημα ενός κομβίου.

Ως προς τα θέματα ασφάλειας, το τροχιστικό διαθέτει ενσωματωμένες λυχνίες φωτισμού που είναι απαραίτητες ειδικά όταν το τροχιστικό έχει εγκατασταθεί υπογείως. Επίσης, το μηχάνημα διαθέτει αισθητήρα που αναγνωρίζει εάν κατά τη λειτουργία απολεσθεί κάποιο από τα περιφερειακά βίδια. Εάν αυτό συμβεί, τότε η διαδικασία τροχίσματος αυτομάτως διακόπτεται.

Το τροχιστικό ρομποτικού βραχίονα (RAG) είναι το πιο ευέλικτο της αγοράς και μπορεί να διαχειριστεί διατρητικές κεφαλές και κοπτικά DTH διαμέτρου κοπής έως και Ø17” (432mm) με τη χρήση προαιρετικής τράπεζας συγκράτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.